Over ons

Temptech

De uitzender voor Technici!

TempTech is de toonaangevende partner voor technisch personeel in Nederland. We onderscheiden ons door ons uitgebreide portfolio van gekwalificeerde professionals met de juiste opleiding, kennis en ervaring.

Onze expertise ligt in het matchen van gekwalificeerd personeel met vacatures in nieuwbouw, onderhoud en service binnen de energiesector, (petro)chemie, constructie en scheepsbouw. Ons personeel werkt volgens de CAO voor uitzendkrachten.

Vakmanschap

We geloven in de kracht van ouderwets vakmanschap, versterkt door hedendaagse kennis en technologie.

Ervaring

Als jong en dynamisch bedrijf hebben we toch een schat aan ervaring in de bouw en techniek.

Taalvaardigheid

Onze vaklieden beheersen de Engelse en/of Duitse taal. En zijn inzetbaar door heel Nederland.

Gecertificeerd

Wij zijn trots op onze VCU-certificering en onze SNA en SNF registratie.

Kwaliteit

We bieden topkwaliteit tegen gepaste tarieven.

Uw Brug naar Industriële Talenten

Wij verbinden getalenteerde uitzendkrachten met vooraanstaande bedrijven in de energiesector, constructie- en scheepsbouw, en (petro)chemie. Onze expertise garandeert de perfecte match voor elke sector.

Energiesector

We bemiddelen vakmensen, zoals spiegellassers, voor werkzaamheden aan industriële ketels en verbrandingssystemen bij grote energiebedrijven.

Constructie- en scheepsbouw

Voor revisies, nieuwbouw en onderhoud van bruggen en staalconstructies, leveren we vakbekwame professionals zoals constructiefitters en lassers.

(Petro)chemie

We bemiddelen vakmensen zoals pijpfitters en lassers voor technische installaties bij toonaangevende (petro)chemische bedrijven als Shell en Esso.